Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Vážený pane Forgáči! Jsem velmi rád že aspoň někdo vidí současnou situaci jinak než růžovými brýlemi. Bohužel naprostá většina je dost tupá aby pochopila o čem píšete.

1 0
možnosti
MR

Samet měl tu smůlu že vlastně neměl lidi na nový stav společnosti, kde roli nehraje jak stranická knížka, tak schopnost využívat systém.

Potřeboval a potřebuje armádu samostatných, tvůrčích a podnikových osobností, jež nepotřebují na vše potvrzení. 

Jasně se ukázalo na to jak si posttotalitní společnost kde myslet byla chyba, umí poradit s novým prostorem, poradila si tak že vlastně jede ve vyjetých kolejích.

Na místo rozvíjení hospodářství tak jej tuneluje a dnes se požírá mezi sebou.

Co je to za zemi jež si nechala zničit inteligenci veškeré stopy, podnikání, kreativity a hrála jen na nízkou notu lidí a důsledně ničila tvůrčí jádro společnosti.

3 1
možnosti
VK

vážený pane autore. To vše co zde popisujete a co se vám nelíbí, je dílem, hádejte koho. Je to dílem vás občanů. Vy jste si zvolili představitele kteří si z vás dělají blázny. Vy jste nastoupili cestu konzumu a dehumanizace. Tyto atributy nespadly odněkud z Marsu nebo Venuše. Takže pokud si chcete stěžovat, pak se předtím podívejte do zrcadla a kolem sebe.

3 1
možnosti

A co když je chyba v systému? Přímo v zastupitelské demokracii? V jejím fungování? Nebude-li auto mít čtyři kola, daleko s ním neujedete, i když ho budete tlačit sami.

2 4
možnosti
Foto

"Budu psát o příčinách současné dehumanizace společnosti a možnostech změny"

A místo toho už druhý článek, plný nic neříkajících slov

1 0
možnosti
Foto

Založte si politickou stranu. Miliony budou líbat Vaše šlépěje.;-)

1 1
možnosti
Foto

Máte možnost se vyjádřit dle svého. Už to je svoboda.

1 1
možnosti

Ano, všichni máme svobodu nenaslouchat. Bohužel.

1 1
možnosti
AK

Co mne se tyka, tak je se citim navýsost svobodna. Obcas to chce vypnout televizi a venovat se i jinym vecem nez politice. Prestanme uz na vsechno frfnat a bude lip.

5 3
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 429x
Jsem středoškolák strojního zaměření v penzi. V padesáti jsem v sobě objevil schopnost skládat písničky a tak ji naplňuji. Mimo toho jsem se začal, po svých špatných zkušenostech s představiteli města a státu, zajímat o příčiny současného stavu společnosti a možnostech změny.

Seznam rubrik